Registreren

Leden van OBK Zuidlaarderveen kunnen ook de afgeschermde delen van de website bezoeken. Om dat te kunnen doen moet u zich eerst registreren. Vul het onderstaande formulier in, en klik daarna op aanmelden. Wij kijken vervolgens of u bij ons in de ledenadministratie bekend bent. Als dat zo is, zal uw aanvraag worden goedgekeurd en kan u zich vanaf dat moment bij de website aanmelden (inloggen) met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Toelichting

  • Gebruikersnaam U mag zelf een gebruikersnaam bedenken. Deze gebruikersnaam kunt u gebruiken om in te loggen op onze website. Een gebruikersnaam mag nog niet bij ons bekend zijn.
  • Email adres Op dit email adres ontvangt u de bevestiging, als de aanmelding is goedgekeurd. Bovendien kan in het geval dat u uw wachtwoord bent vergeten een nieuw wachtwoord aan maken door hier uw email adres in te vullen. Ook het email adres mag (voor dit doel) nog niet bij ons bekend zijn.
  • Wachtwoord Kies een sterk wachtwoord dat niet eenvoudig door anderen te raden is.
  • Herhaal Wachtwoord Herhaal het wachtwoord om er zeker van te zijn dat er geen typefout is gemaakt
  • Voornaam Uw voornaam waarmee u bij de vereniging bekend bent
  • Achternaam Uw achternaam waarmee u bij de vereniging bekend bent

Nadat u op “Aanmelden” heeft geklikt wordt dit formulier leeggemaakt en de ingevulde gegevens worden naar de beheerder van de website gestuurd. Deze controleert de gegevens en beoordeelt de aanvraag. Heeft u na een week nog niets vernomen en bent u van mening dat u gerechtigd bent een gebruikersnaam aan te vragen, neem dan alstublieft even contact met ons op. U keert automatisch terug naar de homepagina van OBK Zuidlaarderveen

NB. Met het invullen van dit formulier verstrekt u enkele persoonsgegevens aan ons. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken om te beoordelen of u echt gerechtigd bent toegang tot het afgeschermde deel van onze website te krijgen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Door op “aanmelden” te klikken, stemt u er mee in dat wij deze gegevens voor dit doel gebruiken. Lees eventueel ons privacybeleid.

lid

Nadat u op “Aanmelden heeft geklikt, keert u terug naar de homepagina van OBK Zuidlaarderveen.